Logo

Logo
2n premi Concurs "Deixa la teva petjada"

jueves, 8 de diciembre de 2016

PLÀSTIC,L'ASSASSÍ SILENCIÓS



                                       PLÀSTIC
                            L'ASSASSÍ SILENCIÓS

    


El plàstic inunda les vides del segle XXI fins el punt que no s'entendrien les societats actuals sense aquest material sintètic derivat del petroli, ha revolucionat les nostres vides. Però, alhora, s'ha convertit en un veritable maldecap.El reciclatge augmenta però la gestió sostenible és encara una assignatura pendent, si no es fa res per trobar-hi una solució, els residus plàstics es multiplicaran eternament, ocupant terres i oceans.

UN PRODUCTE ÚTIL I TAMBÉ UNA AMENAÇA MUNDIAL...

2 comentarios:

  1. La nostra hipòtesi es basa en que el plàstic és un problema molt greu. El primer contacte i la primera impressió que tenim és que actualment és molt difícil de reduir el seu impacte i no ens informen dels efectes perjudicials que provoca el plàstic en la salut, el medi ambient i la biodiversitat. La contaminació del plàstic és un problema molt important i que té poca visibilitat. Nosaltres pensem que la única solució que veiem actualment es deixar de consumir plàstic de manera radical.

    ResponderEliminar
  2. El nostre grup està integrat pel Gabriel Amaya, Emma García, Carlota Molina, Marina Duran i Rubén Abarca.
    Actualment, el plàstic repressenta a nivell global, un greu problema medioambiental. Un cop començada la recerca d’informació, ens hem adonat de que el plàstic, tot i ser molt contaminat és difícil de substiuir no només pel cost de producció, el qual és bastant reduït respecte a altres alternatives, sinó que també per envasos i demés que repressenten major comoditat pel consumidor.
    Ademés, al ser un derivat del petroli, un recurs no renovable, el qual és altament contaminant, s’acabarà exhaurint, de tal forma que generarà un greu problema per a la nostra societat i a la nostra economia, per què la manca d’aquest recurs provocarà que es facin servir alternatives amb un cost de producció molt més elevat.
    D’altra banda, ens hem plantejat diverses hipòtesis: la primera hipòtesi és que ens pot arribar a afectar el fet de que els animals marins mengin aquests plàstics, ja que, al alimentar-nos nosaltres d’aquests, podríem ingerir residus de plàstic generant així problemes de salud. I altra hipòteis és que la població animal que hi habita en determinats llocs, no podrà desenvolupar-se ni reproduir-se.

    ResponderEliminar