Logo

Logo
2n premi Concurs "Deixa la teva petjada"

martes, 17 de febrero de 2015

Benvinguts a la Cimera Natzaret Esplugues
"Un planeta ferit" 

En aquesta cimera tenim el repte de despertar les consciències ambientals de part dels nostres joves, en aquest cas, dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Aspectes que treballem a Geografia i a Ciències de la Terra, convergeixen en aquest projecte d'aprenentatge, i sobretot, d'implicació. 

Què està passant al món? Què li està passant al planeta? Quines són aquestes ferides? I el més important... QUI està ferint el planeta? Quin és el nostre paper?

A més, relacionat amb l'assignatura d'Història, tractarem els problemes des de la geopolítica sense oblidar els aspectes socials i econòmics d'alguns dels països afectats.

Així doncs, veurem com es perfilen els problemes, per a conèixer més "les ferides" i  proposar possibles "cures". 


Aquest bloc és per tant, la plataforma d'enllaç amb el projecte d'aula, i ens servirà per a presentar els casos de treball, i compartir les conclusions dels equips.


Us convidem: alumnes, professors i visitants, a comentar, opinar i col.laborar en aquest gran repte. Sabem que és només el principi, i de moment una petita mostra...però poc a poc, curs rere curs, confiem poder oferir una visió més àmplia d'aquest, malauradament, ferit planeta nostre; des d'una perspectiva optimista enfocada en les mesures (correctores i preventives) però sobretot, de consciència individual. Tots, podem fer alguna cosa.


"La Terra no és herència dels nostres pares, sinó un préstec dels nostres fills"  (Proverbi indi)


No hay comentarios:

Publicar un comentario